Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Pige i hvid kittel skriver formler på tavlen i kemilokale

Mød talent-eleverne

Hvad siger vores tidligere og nuværende talent-elever om ATU?

Vi har samlet en række udtalelser fra nuværende og tidligere elever. 

Billede af Louise Munk Lillie

Hvad siger Louise om ATU?

Louise Munk Lillie er talent-elev, og har været på en del at de spændende og udfordrende workshops og kurser. Hun synes bl.a. at de dygtige professionelle lektorer fra forskellige universiteter, har givet meget faglig kvalitet i undervisningen.

Billede af Sofie Munk Lillie

Hvad siger Sofie om ATU?

Sofie Munk Lille er talent-elev, og deltaget i DM i science, og har fået meget ud af den anderledes og udfordrende undervisning. Især har det været interessant at arbejde med andre gymnasieelever fra andre skoler, og få indsigt i formerne på de videregående uddannelser.

Billede af Tammi Vander Ploeg Johnsen

Hvad siger Tammi om ATU?

Tammi Vander Ploeg Johnsen synes de interessante workshops/foredrag har været en hjælp, f.eks. i form af hjælp til selvstudie, studieteknikker og akademiske skriveprocesser. Tammi synes hun har fået sin sociale horisont udvidet, bl.a. pga. mødet med andre talentelever med samme interesser som hende selv.

To piger nærstuderer kolbe i kemilokalet

Talentudvikling og øvrige frivillige aktiviteter

Vores talent – og interesseprogram favner bredt, og dækker både de videnskabelige og kreative fagområder. Fælles for tilbuddene er, at de hæver barren og dermed niveauet i forhold til den almindelige undervisning og er for dig der er motiveret, nysgerrig og søger intellektuel inspiration.

Drama undervisning på scene