Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Skilt hvorpå der står Nykøbing Katedralskole STX og HF. I baggrunden skolens bygninger.

Lovpligtige oplysninger

På denne side har vi samlet forskellig lovpligtig information og oplysninger i forhold til din elevtid på Nykøbing Katedralskole.

Du kan se det fulde overblik over informationen her.

Tre elever på vej ind på skolen.

Studie- og ordensregler

Ca. 800 mennesker har deres daglige gang på Nykøbing Katedralskole. Det er derfor nødvendigt at alle opfører sig ordentligt og viser hensyn over for andre.

Pige set bagfra kigger på computerskærm

Digital dannelse

Se progressionsplanen for digital dannelse på Nykøbing Katedralskole.

Lærer og elever tager selfie sammen

Pædagogisk udgangspunkt

Formålet med at gå i skole er at lære noget... Det stiller nogle krav til bl.a. lærerne, fagene, undervisningsformerne, samarbejdet i klassen og dig som elev.

Nykøbing Katedralskole set oppefra

Vedtægter

Vedtægter for Nykøbing Katedralskole, som blev vedtaget på bestyrelsesmødet d. 18. marts 2011.

Tre piger skriver på hver deres bærbare computer

Evalueringer

Vores evalueringsstrategi og kvalitetsikring skal medvirke til at sikre en høj kvalitet på Nykøbing Katedralskole. Alle skolens evalueringsrapporter er tilgængelige på denne side.

To drenge læser i psykologibog

Fastholdelsesstrategi

På Nykøbing Katedralskole arbejder vi målrettet på, at eleverne gennemfører deres uddannelser.

Studenter til studenterfest

Nøgletal for Nykøbing Katedralskole

Se hvor mange procent der gennemførte deres STX eller HF uddannelse, karaktergennemsnit, og hvor mange af disse, som er i gang med en videregående uddannelse indenfor de to første år efter eksamen.

elever som arbejder på en computer

Aktuelle uddannelsestilbud

Se skolens aktuelle uddannelser, uddannelsesmål, fagudbud og studieplaner.

Elev som sidder og arbejder