Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Elever kigger på en computer

Hvad siger Vibeke om Nykøbing Katedralskole?

Vibeke Keis Thustrup går i 3.Y på Nykøbing Katedralskole.

Billede af Vibeke Keis Thustrup

Vibeke Keis Thustrup

3Y

Jeg valgte Nykøbing Katedralskole fordi jeg vidste, at jeg både ville have det sociale og det faglige. Jeg har i den tid, jeg har gået her, oplevet en enorm åbenhed, både over for forskellighed blandt eleverne men især også i forhold til forslag fra elever. Alt er muligt her og der er kæmpe opbakning om alle de ildsjæle der går på denne skole.

Jeg har som elevrådsformand oplevet nogen meget engagerede mennesker der vil gøre de her år på skolen til nogle, de vil huske resten af livet.

Derudover er der selvfølgelig det faglige, som er helt i top. Som matfys’ser kan jeg ikke andet end bifalde de skønne naturfaglige lokaler og undervisningen, der både er spændende og medrivende.

Til sidst er der også alt det sociale - alt fra musical, til juleklip, til kreativ skrivning, for ikke at glemme festerne. Sammenholdet på skolen er skønt og disse aktiviteter uden for skoletiden er fantastiske til at bringe folk sammen på tværs af klasser og linjer.


Hvad siger andre?

Billede af Maria Pryds

Hvad siger Maria om os?

Maria Pryds blev student i 2020, og fik via vores talentilbud mulighed for at rejse til Skotland og England med skolen.

Billede af Ebbe Barsøe Nielsen

Hvad siger Ebbe om os?

Ebbe blev student i 2020 og beskriver det sociale liv på skolen som et farverigt fællesskab. Ebbe valgte STX, fordi det for ham kunne åbne flest mulige veje.

Elever på vej ind på skolen

Om skolen

Med  langt over 500 år på bagen, danner Nykøbing Katedralskole i dag rammerne for mere end 650 elever.

Cykelstyr i cykelskur