Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Elev som er koncentreret

Hvad siger Ebbe om Nykøbing Katedralskole?

Ebbe Barsøe Nielsen blev student fra Nykøbing Katedralskole i 2020.

Billede af Ebbe Barsøe Nielsen

Ebbe Barsøe Nielsen

Student 2020

STX var mit valg fordi det åbnede for flest mulige veje, og fordi der på denne uddannelse er en bred vifte af muligheder og udfordringer. Det skaber en chance for at prøve kræfter med mange forskellige fag og valgfag, som alle sammen er med til at fjerne tvivl om hvad man egentlig vil bruge sin kommende fremtid på efter STX.

Jeg har selv valgt linjen samfundsfag A, matematik A som forener det samfundsfaglige med det matematiske, og som dertil ligger et godt grundlag for mange muligheder.

Derudover er jeg super tilfreds med det sociale liv på Nykøbing katedralskole. Her samles en masse forskellige mennesker med mange forskellige egenskaber, som hver især er med til at skabe et bredt, og farverigt fællesskab.


Hvad siger andre?

Billede af Kasper Borre

Hvad siger Kasper om os?

Kasper blev student i 2020 fra STX. Han valgte studieretningen Matematik A - Fysik B - Kemi B, hvor der var rig mulighed for alternativ undervisning. De frivillige aktiviteter på skolen, på tværs af alle årgange er noget af det Kasper anbefaler man tager del i.

Billede af Vibeke Keis Thustrup

Hvad siger Vibeke om os?

Vibeke Keis Thustrup valgte Nykøbing Katedralskole pga. det faglige og sociale. Som elevrådsformand har hun mødt engagerede mennesker, og et skønt sammenhold.

Elever på vej ind på skolen

Om skolen

Med  langt over 500 år på bagen, danner Nykøbing Katedralskole i dag rammerne for mere end 650 elever.