Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Elever som samarbejder

Hvad siger Kasper om Nykøbing Katedralskole?

Kasper Borre blev student fra Nykøbing Katedralskole i 2020.

Billede af Kasper Borre

Kasper Borre

Student 2020

Jeg valgte Katedralskolen, da jeg vidste, at STX var den ungdomsuddannelse, som åbnede flest muligheder. Jeg var vild med tanken om, at jeg selv kunne bestemme imellem det store antal studieretninger og valgfag, som gav mig muligheden for at have stor indflydelse på min fremtid.

Jeg har selv valgt studieretningen Matematik A, Fysik B og Kemi B. I de naturfaglige fag har man rig mulighed for alternativ undervisning, hvor man tilbringer meget tid i laboratoriet - denne anderledes form for undervisning, er en af de største grunde til, at jeg har valgt en naturfaglig studieretning.

En af de fedeste ting ved at gå på Katedralskolen er det sociale! Vi har mange spændende udvalg, som består af elever på tværs af alle årgange, som medfører, at alle kan snakke med alle. Jeg er selv meget glad for de frivillige aktiviteter på skolen, og jeg kan kun anbefale det til alle kommende elever.


Hvad siger andre?

Billede af Vibeke Keis Thustrup

Hvad siger Vibeke om os?

Vibeke Keis Thustrup valgte Nykøbing Katedralskole pga. det faglige og sociale. Som elevrådsformand har hun mødt engagerede mennesker, og et skønt sammenhold.

Billede af Maria Pryds

Hvad siger Maria om os?

Maria Pryds blev student i 2020, og fik via vores talentilbud mulighed for at rejse til Skotland og England med skolen.

Elever på vej ind på skolen

Om skolen

Med  langt over 500 år på bagen, danner Nykøbing Katedralskole i dag rammerne for mere end 650 elever.

Elever i kemilokalet