Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Coronapas

Covid-19 forholdsregler på Nykøbing Katedralskole

Fra mandag den 29. november 2021 skal alle, der kommer til Katedralskolen vise coronapas.

Der bliver lavet stikprøvekontrol, og du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at få adgang til skolen.

Når elever er hjemme pga corona opfordrer vi til at eleverne følger undervisningen via en klassekammerats pc. Det er ikke - og vi tilbyder ikke - virtuel undervisning, hvor lærerne skal undervise via skærm og i klassen på samme tid. Derfor vil man ikke have lærerens opmærksomhed når man er hjemme og følger undervisningen via en kammerats skærm.

Vi opfordrer til at sygemeldte elever angiver covid i fraværsårsag, og det tager vi hensyn til når vi ser på den enkeltes fravær.

Kort sagt: Vi tilbyder ikke virtuel undervisning til sygemeldte elever - vi fører fravær - MEN vi sanktionerer ikke elever der er hjemme pga corona.

Og så håber vi inderligt at coronaen snart klinger af, og vi kommer tilbage til den gode hverdag.

Gruppearbejde med elev som er med virtuelt