Gymnasieforeningen Nykatsamfundet

Nykatsamfundet (NS) er en såkaldt gymnasieforening og kendetegnes ved foreningens kattelogo af billedkunstner og tidligere underviser Peer Bruun. Alle ansatte på Nykat er automatisk medlemmer af foreningen, da skolen betaler for medlemsskabet. Alle afgangselever er automatisk medlem. 

Foreningen foranstalter på den ene side arrangementer, som henvender sig specielt til de ansatte og deres pensionerede kolleger – i tidens løb har foreningen stået for udflugter bl.a. til Rostock, Lübeck, Louisiana, Roskilde og i lokalområdet – på den anden side arrangementer, som især henvender sig til nuværende og tidligere elever. 

I forhold til sidstnævnte gruppe arrangerer NS en "Lounge" til skolens årsfest, der som regel løber af stablen i slutningen af feb. Her kan nuværende og tidligere ansatte og tidligere elever mødes over et glas russisk champagne. Tidligere elever har mulighed for at købe billetter til gymnasiefesten, der ligger i umiddelbar forlængelse af Årsfesten. 

NS arrangerer også foredrag/koncerter med talenter, som stammer fra lokalområdet. Flere musiktalenter med studentereksamen fra Nykat har således optrådt til koncerter/café-events arrangeret af foreningen – senest guitaristen Allan Sjølin, der optrådte for alle Nykats elever med sin duo-makker, violinisten Morten Ryelund.  Foreningen har også i tidens løb haft besøg af bl.a. Claus Meyer og Helle Helle - NS har de seneste år haft et godt samarbejde med foreningen stORDstrømmen omkring forfatter-foredrag. Hvis du, i denne forbindelse er eller kender til tidligere elever, der kunne have noget at bidrage med, så ret endelig henvendelse til os via Facebook eller mail (se nedenfor). 

NS er at finde på Facebook. Søg om optagelse i gruppen ”Nykatsamfundet”, hvor man løbende bliver opdateret i forhold til foreningens arrangementer, ikke mindst Årsfest-loungen.

Nykatsamfundets bestyrelse består pt. af: Henning Due og Morten Pape Nielsen (tidligere ansatte), Mette Facius, Bo Vagner Hansen, Kristina Dalgaard og Stine Thyssen (nuværende ansatte). 

Ønsker du at komme i kontakt med foreningen, så send en mail til formand Stine Thyssen (st@nykgym.dk)

Vedtægter

Generalforsamlinger